За да направите поръчка в сайта:
Регистрирайте се или Влезте в профила си
SKU
52842/1730
В наличност
10 бр./кашон
Описание
LO CONTE БРАШНО ЗА ПИЦА
100 % италианско брашно за пица от мека пшеница, подходящо за бързо втасване 3ч, средно втасване 6ч и дълго втасване 12 ч. СЪСТАВКИ: брашно от мека ПШЕНИЦА тип „0“, квас (брашно от мека ПШЕНИЦА, вода, малц. W260. НЕ СЪДЪРЖА МАЯ. Произведено в цех, в който се работи с яйца, фъстъци, соя, мляко, лешници, ядки, шам фъстък, бадеми, сусам, лупина, синап, които може да се съдържат в продукта. Препечено брашно с добавка квас. Това брашно е направено от най-добре подбраните зърна, за ароматен профил, вкус и цвят. Специфично препичане: Полученото брашно се подлага на специфично сушене за по-добър ароматен профил, удължаване на срока на годност (24 месеца) и увеличаване абсорбацията на вода. Сместа за пица абсорбира минимум 56% течности (вода, яйца, мляко). Нашата добавка квас е резултат от ферментацията на антично пшенично брашно Risciola и вода, напоена с жизненоважен пшеничен зародиш, ароматни растения, плодове и покълнали зърнени култури. Есенцията на пшеничните зърна се освобождава в експлозия от аромати, които усещате още при отваряне на продукта. Съхранение на сухо и хладно място. СРЕДНИ ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ НА 100 гр продукт: Енергийна стойност 1455 Kj, 348 kcal; мазнини 1,5 гр; от които наситени мастни киселини 0,28 гр; Въглехидрати 71 гр; от които захари 1,9 гр; Фибри 3 гр, Протеини 12,4 гр; сол 0,05 гр.СЪВЕТИ: Това брашно абсорбира 10% повече вода от другите брашна. Прясна, суха бирена мая: 1 гр суха бирена мая се равнява на 3 гр прясна мая. За нашата рецепта трябва да използвате 12 г прясна бирена мая. Разточване на тестото: Не разточвайте тестото с точилка, това може да попречи на втасването.РЕЦЕПТА за пица (3 ч втасване): съставки: 250 г брашно за пица, 190 г вода със стайна температура, 4 г суха бирена мая, 3 г сол, брашно от грис от твърда пшеница. За плънката: доматена паста, екстра върджин зехтин, сол, риган, сирене провола. Подготовка: 1. Изсипете в купа и смесете брашното с маята, като постепенно добавяте водата и солта. 2 Покрийте и оставете да втаса на топло място, докато удвои обема си (приблизително 3 часа). Можете да оставите тестото да втаса във фурната, като го загреете с тенджера с вряща вода, поставена вътре. 3. Разточете тестото върху сладкарска, поръсено с грис, с дебелина половин сантиметър. 4. Прехвърлете в тавата за печене, оставете настрана да втаса за 30 минути и добавете плънката. 5. Печете на 250° за 13 минути или докато ръбът стане златистокафяв. Използвай преди/партида: виж опаковката. 24 месеца естествен срок на годност. Тегло при най-висока влажност (15,50%): 1000 гр. ПРОИЗВОДИТЕЛ: IPAFOOD srl Италия. ДИСТРИБУТОР: 43-ти Километър ЕООД, София, бул. Цариградско шосе 425, тел: 028765292, [email protected]
Продукти от същата категория